top of page

VEM VI ÄR

En passion för events

Studentkollen startades år 2000 utifrån en passion för att hjälpa klienter formge sina drömmar. Sedan starten har vi hängivit oss till att skapa kreativa upplevelser som lämnar ett bestående avtryck för våra klienter och deras gäster, oavsett evenemangets storlek.

Vårt team strävar alltid efter att uppfylla och överträffa våra klienters behov, och vet att vägen dit går genom ett tätt samarbete med dem. Det är genom att lyssna på våra klienter som vi gång på gång lyckas skapa evenemang som gästerna sent kommer glömma.

VÅRT TEAM

Drömmare. Fixare. Kreatörer.

Upptäck vilka som utgör Studentkollen för att förstå varför vi har blivit en så omtalad(t) Småföretag i Stockholm. Tillsammans är vi redo att ta oss an vilken utmaning som helst. Hör av dig för att se för dig själv.

Smiling Man with Glasses

R. ASPLUND

Eventsamordnare

R. Asplund har ovärderliga erfarenheter inom eventplanering och hen ger aldrig upp förrän jobbet är avklarat. Som vår(t) Eventsamordnare är hen en fantastisk tillgång som kan hjälpa till med alla dina behov.

Hör av dig
Smiling Young Woman

MAX JOHANSSON

Kreativ producent

Som vår(t) dedikerade Kreativ producent med flerårig erfarenhet inom eventplanering är Max Johansson en expert inom yrket, och hen är en av de mest talangfulla och kreativa personerna vi har haft nöjet att jobba tillsammans med.

Hör av dig
Smiling Businessman

J. ANDERSSON

Produktionschef

J. Andersson har ett öga för både design och estetik, vilket gör hen till din ultimata guide under varje steg av planeringen. Vi kunde inte föreställt oss en/ett bättre Produktionschef.

Hör av dig
bottom of page